Etsi
  • Lahden Ortodoksinen seurakunta

Seurakuntaan uusi kasvatustyöntekijäMarina Salokangas aloitti työnsä kasvatustyöntekijänä Lahden seurakunnassa 1.3.2018 alkaen. Toimi on ensimmäinen seurakunnan historiassa.

Koulutukseltaan hän on opettaja ja omaa syvälliset pedagosiset taidot. Hän on lisäksi toiminut muun muassa Lahden seudun ympäristöpalveluissa ympäristökasvatushankkeiden koordinaattorina sekä Espoon kaupungin maahanmuuttajapalveluissa palveluohjaajana.

Seurakunta toivottaa uuden työntekijän sydämellisesti tervetulleeksi joukkoon! Marina tuo tiimiin tärkeää osaamista ja uusia näkökulmia kasvatustyöhön. Yhdessä lähdemme luomaan uutta toimintaa kasvatustyöhön.

#volunteer #charity

41 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Uuden seurakunnan kotisivut työn alla

Uuden Helsingin ortodoksisen seurakunnan kotisivut ovat päivitystyön alla ja sieltä löytyy jo eri alueiden pappien ja kanttorien yhteystiedot. Seurakunnan kotisivut löytyvät osoitteesta hos.fi. Niitä

”Näen luolan taivaana”

Suomen ortodoksisen kirkon piispainkokouksen joulutervehdys pelastuksen vuonna 2020. ”Minä näen oudon ja ihmeellisen salaisuuden: Näen luolan taivaana, Neitseen kerubi-istuimena, seimen semmoisena pai

©2018 Lahden Ortodoksinen Seurakunta.