Etsi
  • Lahden Ortodoksinen seurakunta

Korkeasti Pyhitetty Helsingin ja koko Suomen arkkipiispa Leo vieraili OrimattilassaOrimattilan Pyhien Apostolien Pietarin ja Paavalin tsasounassa toimitettiin 2.10.2018 liturgia, jossa Korkeasti Pyhitetty Helsingin ja koko Suomen arkkipiispa Leo saarnasi.


Liturgian jälkeen vietettiin yhteistä juhlalounasta Karkkulan seuratalolla.

Lahden Valamon ystävät ry oli yhdessä tsasounan nykyisen

omistajan Pia Kurttilan ja Karkkulan kyläläisten kanssa järjestäneet lohikeittoa ja kakkukahvit. Vieraana juhlassa oli Orimattilan evankelis-luterilaisen seurakunnan kirkkoherra Annakaisa Rantala.

Arkkipiispa kiitti tsasounan rakentajia Tapani ja Leila Viiliäistä sitoutuneesta työstä kirkon hyväksi. Isä Esipaimen muistutti, että tsasouna jo pelkällä olemassaolollaan todistaa Kristuksesta ja kirkosta, kirkon arvoista ja sanomasta, sekä tekee ne näkyviksi ja läsnäoleviksi maailmassa.

Lahden ortodoksinen seurakunta kiittää lämpimästi Isä Esipaimenta, tsasounan rakentajia ja nykyistä omistajaa, Lahden Valamon ystävät ry:tä sekä Karkkulan kyläläisiä lämminhenkisestä yhteisestä juhlasta.
44 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

©2018 Lahden Ortodoksinen Seurakunta.