Etsi
  • Lahden Ortodoksinen seurakunta

Vuoden 2019 kirkkokalenterit ovat myynnissäOrtodoksinen taskukalenteri vuodelle 2019 on ilmestynyt.

Tänä vuonna kalenterin teknisestä tuottamisesta vastasi

ensi kertaa Valamon luostari. Kirkon kustantaja

on Suomen ortodoksinen kirkko.

Viimevuotisen kokeilun jälkeen kalenterin muodossa on palattu entiseen. Kalenteri mahtuu siis hyvin takin taskuun tai käsilaukkuun. Vuoden 2019 kalenterin kansi on tummanvihreä. Kirkkokalenteri on paras opas kirkkovuoden kulkua tarkkaan seuraaville kirkon jäsenille. Siitä löytyvät päivittäiset Raamatun lukukappaleet, kunakin päivänä muisteltavien pyhien nimet, nimipäivät ja merkinnät paastopäivistä. Kalenterin matrikkeliosasta löytyvät tuttuun tapaan sekä kirkon keskushallinnon että seurakuntien, luostarien ja keskeisimpien järjestöjen yhteystiedot.

Hinta kirkoissa 15 euroa.


11 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

©2018 Lahden Ortodoksinen Seurakunta.