Etsi
  • Lahden Ortodoksinen seurakunta

Joulu Hyvinkäällä 23–25.12.Karjalan valistajien kirkko (Tsasounakuja 1, Hyvinkää) Sunnuntai 23.12 klo 10 Liturgia klo 11:30 – 15:00 Jouluun valmistautumisen tapahtuma koko perheelle Ohjelmassa: Joulupajat ja askartelua (mm. joulukortit, joulukoristeet, jouluikkunakoristeet) Miten maalataan ikoni: työnäytös ikonimaalauksesta Leikkejä lapsille Joulumusiikkia Tapahtuman aikana toimii kahvila. Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita! Herramme Jeesuksen Kristuksen syntymäjuhla, Joulu Ma 24.12. klo 14 Ehtoopalvelus Ti 25.12. klo 10 Aamupalvelus ja liturgia

Juhlan ohjelma (PDF)

Tapahtuma seurakunnan FB-sivulla


8 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Uuden seurakunnan kotisivut työn alla

Uuden Helsingin ortodoksisen seurakunnan kotisivut ovat päivitystyön alla ja sieltä löytyy jo eri alueiden pappien ja kanttorien yhteystiedot. Seurakunnan kotisivut löytyvät osoitteesta hos.fi. Niitä

”Näen luolan taivaana”

Suomen ortodoksisen kirkon piispainkokouksen joulutervehdys pelastuksen vuonna 2020. ”Minä näen oudon ja ihmeellisen salaisuuden: Näen luolan taivaana, Neitseen kerubi-istuimena, seimen semmoisena pai

©2018 Lahden Ortodoksinen Seurakunta.