Etsi
  • Lahden Ortodoksinen seurakunta

Osallistuitko ortodoksiselle kristinoppileirille kesällä 2018?


Nyt sinulla on loistava tilaisuus antaa palautetta leiristäsi. Vastaamalla kyselyyn voit tuoda esille uusia näkökulmia sekä osallistua leiritoiminnan kehittämiseen. Vastauksesi antavat tärkeää tietoa leirien järjestäjille ja Suomen ortodoksiselle kirkolle siitä, miten kristinoppileirit onnistuivat. Olen myös kiinnostunut kuulemaan, millainen kokemus kristinoppileiri oli kokonaisuutena ja millainen vaikutus sillä sinuun oli. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia.

Voit vastata kyselyyn joka löytyy tämän linkin takaa 10.1.2019 asti

Kerään kyselyllä aineistoa Itä-Suomen yliopistossa tekemääni teologian alan pro gradu -opinnäytetyötä varten. Nimesi, muut henkilötietosi ja ip-osoitteesi eivät tule vastausten käsittelijän tietoon. Vastaukset myös julkaistaan niin, että niistä ei voi tunnistaa ketään yksittäistä henkilöä. Voit siis vastata täysin anonyymisti.

Vastaan mielelläni kyselyyn liittyviin kysymyksiin ja tiedusteluihin, jotka voit lähettää osoitteeseen liesma@student.uef.fi.

Ystävällisesti,

Essi Liesma, kyselyn toteuttaja ja vastausten käsittelijä17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Uuden seurakunnan kotisivut työn alla

Uuden Helsingin ortodoksisen seurakunnan kotisivut ovat päivitystyön alla ja sieltä löytyy jo eri alueiden pappien ja kanttorien yhteystiedot. Seurakunnan kotisivut löytyvät osoitteesta hos.fi. Niitä

”Näen luolan taivaana”

Suomen ortodoksisen kirkon piispainkokouksen joulutervehdys pelastuksen vuonna 2020. ”Minä näen oudon ja ihmeellisen salaisuuden: Näen luolan taivaana, Neitseen kerubi-istuimena, seimen semmoisena pai

©2018 Lahden Ortodoksinen Seurakunta.