Etsi
  • Lahden Ortodoksinen seurakunta

Hyvinkään kaupunki koordinoi poikkeusajan ruoka-apua

Hyvinkään ortodoksisella kirkolla (Tsasounakuja 1) ruokaa jaetaan kahdesti viikossa ma 4.5. alkaen. Jakoajat ovat maanantaina klo 13-15 ja perjantaina klo 13-15.


Ruoka-apu on tarkoitettu vähävaraisille henkilöille. Ruoka valmistetaan Hyvinkäällä kahdessa koulussa, ja se jaetaan pakastettuna 500 ml:n annosrasioissa.


Noudettaessa ruokaa huolehditaan turvaväleistä ja paikalle saavutaan vain terveenä. Jos avun tarvitsija on sairas, lähiomainen voi hakea ruoka-annoksen.


Hyvinkään ortodoksisen seurakunnan ruokajakelusta vastaa Terhi Korpela. Jos haluat tulla ruokajakeluun avuksi, voit soittaa hänelle (019-422 101).


Lisätietoa ruoka-avusta löytyy Hyvinkään kaupungin nettisivuilta oheisen linkin kautta:


https://www.hyvinkaa.fi/korona-tiedotteet/arkea-koronan-aikaan/ruoka-apu/kaupungin-koordinoima-poikkeusajan-ruoka-apu/
103 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Uuden seurakunnan kotisivut työn alla

Uuden Helsingin ortodoksisen seurakunnan kotisivut ovat päivitystyön alla ja sieltä löytyy jo eri alueiden pappien ja kanttorien yhteystiedot. Seurakunnan kotisivut löytyvät osoitteesta hos.fi. Niitä

”Näen luolan taivaana”

Suomen ortodoksisen kirkon piispainkokouksen joulutervehdys pelastuksen vuonna 2020. ”Minä näen oudon ja ihmeellisen salaisuuden: Näen luolan taivaana, Neitseen kerubi-istuimena, seimen semmoisena pai

©2018 Lahden Ortodoksinen Seurakunta.