Etsi
  • Lahden Ortodoksinen seurakunta

Lauantaina 6.6. liturgia klo 10 Lahdessa kirkon pihalla

Lahden ortodoksisessa seurakunnassa tullaan toimittamaan jumalanpalveluksia kesäkaudella mahdollisuuksien mukaan ja sääolot huomioiden pyhäköiden pihoilla.

Ensimmäinen ulkoilmajumalanpalvelus on tarkoitus toimittaa tulevana lauantaina 6.6. klo 10 alkaen Lahden Pyhän Kolminaisuuden kirkon etupihalla pääoven edessä. Pihalle mahtuu 2 metrin turvavälit huomioiden 20 henkeä. Jumalanpalvelukseen on ennakkoilmoittautuminen, joka tehdään kirkkoherra Jonas Bergenstadille puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 0400 330 484.


Palvelukset toimitetaan edelleen minimimiehityksellä myös ulkona, jotta voimme tarjota mahdollisimman monelle seurakuntalaiselle osallistumismahdollisuuden palveluksiin sekä minimoida tartuntariskit työntekijöiden osalta.

Liturgian jälkeen pappi päivystää kirkolla klo 12 saakka, jolloin seurakuntalaisella on mahdollisuus osallistua ehtoolliseen myös liturgian jälkeen. Ennakkoilmoittautuminen tästä tehdään myös kirkkoherralle puhelimitse tai tekstiviestillä, jotta tiedämme valmistella riittävän määrän pyhiä lahjoja.

Kesäkaudella rajoituksia valtakunnallisesti helpotetaan, jolloin korostuu jokaisen vastuu itsen ja toinen toisemme terveydestä, kun ihmisiä on aiempaa enemmän liikkeellä. Palveluksiin ja muuhun seurakunnan toimintaan ei osallistuta sairaana. Noudatamme seurakunnassa 2 metrin turvavälejä ja huolehdimme riittävästä käsi- ja aivastamis-/yskimishygieniasta. Pidetään jokainen itsestämme ja toinen toisestamme huolta, pysytään terveinä ja huolehditaan kaikki yhdessä siitä, että noudatamme voimassa olevia rajoituksia ja oheistuksia.

Siunattua kesää toivottaen,

Jonas Bergenstad

kirkkoherra

Lahden ortodoksinen seurakunta

puh. 0400 330 484

109 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Uuden seurakunnan kotisivut työn alla

Uuden Helsingin ortodoksisen seurakunnan kotisivut ovat päivitystyön alla ja sieltä löytyy jo eri alueiden pappien ja kanttorien yhteystiedot. Seurakunnan kotisivut löytyvät osoitteesta hos.fi. Niitä

”Näen luolan taivaana”

Suomen ortodoksisen kirkon piispainkokouksen joulutervehdys pelastuksen vuonna 2020. ”Minä näen oudon ja ihmeellisen salaisuuden: Näen luolan taivaana, Neitseen kerubi-istuimena, seimen semmoisena pai

©2018 Lahden Ortodoksinen Seurakunta.