Etsi
  • Lahden Ortodoksinen seurakunta

Liturgia su 28.6. klo 10 Hyvinkään kirkon pihalla

Tulevana sunnuntaina 28.6. klo 10 alkaen toimitetaan liturgia Hyvinkään Karjalan valistajien kirkon pihalla. Pihalle mahtuu 2 metrin turvavälit huomioiden 20 henkeä. Jumalanpalvelukseen on ennakkoilmoittautuminen, joka tehdään kirkkoherra Jonas Bergenstadille puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 0400 330 484. Ilmoittautumisaikaa on lauantaihin 27.6. klo 16.00 saakka.

Lahden ortodoksisessa seurakunnassa tullaan toimittamaan jumalanpalveluksia kesäkaudella mahdollisuuksien mukaan ja sääolot huomioiden pyhäköiden pihoilla.

Palvelukset toimitetaan edelleen minimimiehityksellä myös ulkona, jotta voimme tarjota mahdollisimman monelle seurakuntalaiselle osallistumismahdollisuuden palveluksiin sekä minimoida tartuntariskit työntekijöiden ja seurakuntalaisten osalta.

Liturgian jälkeen pappi päivystää kirkolla klo 12 saakka, jolloin seurakuntalaisilla on mahdollisuus osallistua ehtoolliseen myös liturgian jälkeen. Ennakkoilmoittautuminen tästä tehdään myös kirkkoherralle puhelimitse tai tekstiviestillä, jotta tiedämme valmistella riittävän määrän pyhiä lahjoja.

Kesäkaudella rajoituksia valtakunnallisesti helpotetaan, jolloin korostuu jokaisen vastuu itsen ja toinen toisemme terveydestä, kun ihmisiä on aiempaa enemmän liikkeellä. Palveluksiin ja muuhun seurakunnan toimintaan ei osallistuta sairaana. Noudatamme seurakunnassa 2 metrin turvavälejä ja huolehdimme riittävästä käsi- ja aivastamis-/yskimishygieniasta. Pidetään jokainen itsestämme ja toinen toisestamme huolta, pysytään terveinä ja huolehditaan kaikki yhdessä siitä, että noudatamme voimassa olevia rajoituksia ja ohjeistuksia.

Siunattua kesää toivottaen,

Jonas Bergenstad

kirkkoherra

Lahden ortodoksinen seurakunta

puh. 0400 330 484

56 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

©2018 Lahden Ortodoksinen Seurakunta.